Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rádiók és tv-k képes leírás - Baja.tlap.hu
részletek »

Rádiók és tv-k - Baja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: baja.tlap.hu » Rádiók és tv-k
Keresés
Találatok száma - 4 db
Baja tv

Baja tv

A Bajai Televízió a hét öt napján (hétfőtől péntekig) 18 órától friss hírműsorral jelentkezik. A TV az S8-as csatornán, a 154,25 MHz-es frekvencián fogható a Fibernet kábelhálózatán. Bajai TV - A város televíziója.

Bajai Rádió

Bajai Rádió

Bajai Rádió, Baja és térségében az FM 89,8 MHz frekvenciáján fogható. Az oldal főbb témakörei: műsorrend, közérdekű információk, ifjúsági hírek, városi hírek, sport, rendőrségi hírek kultúra, vallási élet és programajánló.

Csele Tv

Csele Tv

Mohácsi Csele tv, mely a helyi kábeltv-n keresztül Baján is fogható. A Csele Televízió 24 órás adást biztosít az alábbi bontásban: Napi adásidő beosztása : képújság és egyéb adásidő Az adásidő tartalma: - képújság - közszolgálati közlemények (önkormányzati és egyéb) - helyi hírek és információk - regionális hírek és információk - reklám egyéb adásidő: pontos idő,szünet,bemondó által közölt információ

Gong Rádió

Gong Rádió

A Gong Rádió Kecskemét térségének és Bács-Kiskun megyének vezető regionális rádiója. Baján egyenlőre még nem fogható, de a pályáztatás folytamban van, így rövidesen itt is lesz frekvenciájuk a FM 88,7 MHz-en.

Tuti menü