Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Helyi újságok képes leírás - Baja.tlap.hu
részletek »

Helyi újságok - Baja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: baja.tlap.hu » Helyi újságok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bácskai sport

Bácskai sport

Sporthírek Baja városából és a környékbeli településekből, sportesemények, sportcikkek és érdekességek a Bácskai sport honlapján. A honlapon a fontosabb hazai és nemzetközi sporthírekből is olvashatunk.

Baja infó

Baja infó

Megjelenés minden csütörtökön 20.000 példányban SC papíron fotóminőségben. Újságunk, arculatát tekintve, reklámmal, közérdekű információk megjelentetésével, illetve az olvasottság erősítése érdekében bemutatócikkekkel és a helyi aktualitásokkal is foglalkozik. A Baja infó ismertsége, olvasottsága és hasznossága alapján elmondható, hogy a déli régió egyik legolvasottabb hetilapja. Lapunk 13 év alatt vált - dinamikus fejlődésének köszönhetően - Baja egyik legerősebb információs és reklámkiadványává. Megjelenés: Baja, Érsekcsanád, Sükösd, Csávoly, Vaskút, Császártöltés, Érsekhalma, Nemesnádudvar, Dusnok, Szeremle, Bátmonostor, Nagybaracska, Dávod, Hercegszántó, Csátalja, Gara, Bátaszék, Pörböly, Alsónyék, Madaras, Katymár, Bácsborsód, Bácsbokod, Tataháza, Felsőszentiván és Rém településeken.

Bajai napilap

Bajai napilap

Baja internetes napilapja és híroldala. Főbb témakörök: közélet, politika, gazdaság, kultúra, sport, kékhírek, programok és pályázatok. Az oldalon fórumot is találunk. A honlap hírei napi rendszerességgel frissülnek!

Délinfó

Délinfó

Kérjük, fogadja érdeklődéssel ajánlatunkat, amely a Délinfó reklám-, kereskedelmi hetilapban való megjelenés lehetőségeit, illetve kiadványunk jellemzőit tartalmazza. A bajai Délinfó reklám-, kereskedelmi hetilap folyamatosan ellenőrzött példányszámban jelenik meg A/3-as formátumban, tökéletes fotóminőséggel, fényes (SC) papíron, 8 illetve 12 oldalon, minden csütörtökön, Baján és vonzáskörzetében. Újságunk, arculatát tekintve, reklámmal, közérdekű információk megjelentetésével, illetve az olvasottság erősítése érdekében bemutatócikkekkel és a helyi aktualitásokkal is foglalkozik. A Délinfó ismertsége, olvasottsága és hasznossága alapján elmondható, hogy a déli régió egyik legolvasottabb hetilapja. Lapunk tíz év alatt vált - dinamikus fejlődésének köszönhetően - Baja egyik legerősebb információs és reklámkiadványává...

Lényeg

Lényeg

Lényeg - Ami fontos nekünk (Online felület). Az újságban Baja és környékének legfontosabb híreiről és eseményeiről olvashatunk. A hírek és cikkek napi rendszerességgel frissülnek, így mindig a térség legfrissebb hírei olvashatóak a honlapon.

Szuperinfó

Szuperinfó

Céginformáció: A Baja és Vonzáskörzete Szuperinfó a Hungária Szuperinfó országos lefedettségű laphálózat tagja. A lap kiadója az Info-V Service Kft. Cégtörténet: A Kft 1996-ban alakult kifejezetten azzal a céllal, hogy az akkor már évek óta működő, de több tulajdonosváltást megért lapot átvegye és működtesse. Legfőbb célunk az volt, hogy a helyi reklámpiacon sokáig egyedülálló, a lakosság és a vállalkozások körében is jelentős sikereket elérő lapnak új lendületet adjunk. Az országos laphálózat folyamatos bővülése és fejlődése jelentős hatást gyakorolt erre a lapra is. Az egységes arculat kialakításával, a technikai eszközök fejlődésével járó lehetőségek kiaknázásával ma már olyan magas színvonalú lapot juttathatunk heti rendszerességgel a postaládákba, amely joggal tekinthető a hirdetők és lakosság közötti információs kapcsolat egyik legkedveltebb formájának. Örömünkre szolgál minden olyan visszajelzés, beszámoló az olvasók és a hirdetők részéről egyaránt, amikor a Szuperinfóban megjelent hirdetés sikerességéről, a lap olvasottságáról számolnak be.

Tuti menü