Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Chatek és fórumok képes leírás - Baja.tlap.hu
részletek »

Chatek és fórumok - Baja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: baja.tlap.hu » Chatek és fórumok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Baja chat

Baja chat

Csevegés kötetlenül a Bajaiaknak. Társalgás a városról és térségéről. A becenevet elég kitölteni! Jelszót csak az adminisztrátoknak kell megadniuk. Ha nem tudsz belépni írd meg nekünk, előre is köszönjük.

Baja szoba

Baja szoba

Ezt a #Baja szobát még anno 2003 áprilisában hoztam létre(én Thommyboj), amikor végre netet kaptam itthonra. Kezdetben a Narancs nevezetű irc serveren voltunk megtalálhatóak. Azonban erről a serverről elköltöztünk, narancs belső ügyei miatt. A költözés 2004. februárja környékén volt. Elköltöztünk a mostani helyünkre a CJB nevezetű irc serverre. A szoba azóta is él és virul. A szoba egy bottal is rendelkezik, RoomBot néven. A szobánk nem egy nagy létszámú szoba, de egyenlőre így is megvagyunk, persze csatlakozókat szívesen látunk. Persze a kis szoba előnye az, hogy a társaság jobb, és jobbak a kapcsolatok és mindenki szóhoz jut. Egyenlőre ennyit e szoba történetéről. Szóval irány a CJB és a #Baja szoba!!!!

Bajai Régió - Index fórum

Bajai Régió - Index fórum

Bajai Régió az index fórumon. Renheteg téma Baja városáról és a környező településekről. A hozzászóláshoz regisztráció szükséges. Az üzenetek megtekintéséhez viszont nem kell regisztrálni az oldalon.

Mijo Baja Klubja - Index Fórum

Mijo Baja Klubja - Index Fórum

Mijo Baja Klubja az Index fórumon. A fórum rengeteg témával várja a Baja és térségében élőket, illetve azokat, akik érdeklődnek Baja iránt. A hozzászóláshoz regisztrálni kell a fórumra, de regisztráció nélkül is olvashatóak mások hozzászólásai.

Tuti menü