Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bajai képek képes leírás - Baja.tlap.hu
részletek »

Bajai képek - Baja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: baja.tlap.hu » Bajai képek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Baja egykor, akkor és most

Baja egykor, akkor és most

Az Egykor portál az elmúlt korok magyar vonatkozású épületeinek, városainak illetve helységeinek - épített környezet - összegyűjtését tűzte ki célul, elsősorban fényképek formájában. Épületek, városok és helyek felkutatására, az ehhez kapcsolódó információk megmentésére szakosodott.

Bajai képek - Index fórum

Bajai képek - Index fórum

Bajai fényképek az Index fórumon: Képek Bajáról és környékéről - szöveg nélkül. Tájképek, épületek, régi fényképek, nevezetességek stb. fényképei. A fórum olvasásához nem szükséges regisztrálni, csak a hozzászóláshoz.

Féynképek - Baja fórum

Féynképek - Baja fórum

A baja fórum fényképek témaköre. Az oldalon böngészhetünk a városban készült fényképek között, az ikonkiállításon készült képek, a régi Bajai képeslapok, továbbá a 2010-es árvízről csinált fotók között. Egy rövid regisztrációt követően bárki nyithat új témát, vagy illeszthet új fényképet a meglévő topicokba.

Gaál György István fotói Bajáról

Gaál György István fotói Bajáról

Gaál György István fotói Bajáról a Google föld képtárában, a panoramio.com-on. Fényképek ismert épületekről, műemlékekről és panorámaképek. A miniatűrökre kattintva nagyobb mértben is megtekinthetőek a fent lévő fényképek.

Tuti menü