Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Apróhirdetések képes leírás - Baja.tlap.hu
részletek »

Apróhirdetések - Baja.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: baja.tlap.hu » Apróhirdetések
Keresés
Találatok száma - 5 db
A Baja

A Baja

Aprók Baja és a kistérség települései számára: Bácsbokod, Bácsborsód, Bácsszentgyörgy, Bátmonostor, Csátalja, Csávoly, Dávod, Dunafalva, Érsekcsanád, Érsekhalma, Felsőszentiván, Gara, Hercegszántó, Nagybaracska, Nemesnádudvar, Rém, Sükösd, Szeremle, Vaskút.

Bajai használtautók

Bajai használtautók

Használtatók Baján több márkában. Tehergépjármű, haszongépjármű, terepjáró és busz értékesítése. Az oldalon többszáz gépjármű közül választhatunk, továbbá minden gépjárműhöz fénykép és részletes leírás is tartozik.

Bajai Ingatlan Centrum

Bajai Ingatlan Centrum

Ingatlanközvetítés: használt és új ingatlanok adásvételével, valamint bérletével egyaránt foglalkozunk. A Bajai Ingatlanközvetítő iroda 10 éve alakult. Tulajdonosa és munkatársai lassan egy évtizede vannak jelen az ingatlanpiacon, folyamatos magas színvonalú szolgáltatást nyújtva ügyfeleiknek. Az Ingatlanközvetítő iroda Baján a Szent Imre tér 2. szám alatt, a Városi Bírósággal szemben található. Jelenleg két munkatársunk fogadja az érdeklődőket. Használt és új ingatlanok adásvételével, valamint bérletével egyaránt foglalkozunk. Az iroda teljes körű jogi szolgáltatást, valamint hitelügyintézést és értékbecslést biztosít az ügyfeleknek. Ez azt jelenti, hogy ügyfeleink mindent egy helyen intézhetnek, így megkíméljük őket a különböző hivatalok bürokratikus ügyintézésétől. Munkatársaink teljes körű felvilágosítást adnak a kiválasztott ingatlanokról, azokat előre egyeztetett időpontban, gondos szervezés után személyesen mutatják be Önöknek. Vásárlás esetén javaslatot teszünk a legmegfelelőbb hitelkonstrukcióra is. A jelzálogpiacon jelenlévő összes jelentősebb bankkal (hitelintézettel) élő szerződésünk van a hitelismertetésre és hiteltanácsadásra...

Baján kiadó, eladó lakás, ház és telek

Baján kiadó, eladó lakás, ház és telek

Eladó lakást, házat keres Baján? Ha esetleg kiadó ingatlant keres, az SP Ingatlan akkor is megoldást nyújt! Tekintse meg az oldalunkat, ahol akár eladó házat, telket, akár kiadó lakást keres, megtalálja! Nem kell vaktában eljárkálnia lakást nézni, előtte vessen egy pillantást a képekre, hogy érdemes-e a helyszínen megtekintenie magát a házat, lakást, avagy telket! Nem kell hasra ütésszerűen találgatnia a házak, lakások, telkek árát se, ezek között is kedvére válogathat!

Csetres apróhirdetés - Baja

Csetres apróhirdetés - Baja

Ha van egy megunt holmid, ne dobd ki, inkább ad el a Csetres apróhirdető oldal segítségével. Lehet, hogy amire már neked nincs szükséges, az más számára még hasznos és értékes tárgy lesz. Ha eladod a régi holmijaidat, azzal nem csak pénzt keresel, de a környezetünket is kíméled, ugyanis nem kell újat gyártani, illetve nem kerül ki a szeméttelepre. A Csetres apróhirdető oldalon a nevével ellentétben nem csak csetreseket, hanem mindent, többek között műszaki cikket, telefont, ruház, fényképező gépet, autót, ingatlant, de még állást is hirdethetsz. Az oldalon a hirdetés feladása teljesen ingyenes, ráadásul csak egy perc az egész.

Tuti menü